eGate-Deep -mittalaite markkinoille kesällä 2020

Share:

eGate-palvelun kehittäminen on jatkuvaa. Softaan tehtävien panostusten lisäksi tuomme jatkuvasti uusia mittalaitteita osaksi eGatea. Mittalaitteidemme kehityksestä ja valmistamisesta vastaa kotimainen Nokeval Oy. Seuraavaksi tuomme markkinoille betonivalun sisältä mittaavan lämpötila ja kosteuslähettimen. Data mittalaitteelta saadaan suoraan Digitan verkon kautta eGate-järjestelmään, jolloin erillistä tukiasemaa ei tarvita. eGate Deep mahdollistaa lämpötilan ja kosteuden mittaamisen pitkäaikaisesti eli vähintään 5 vuoden ajan betonista lattiapinnoitteen alta.

Mittalaitteen myyntihinta on pyritty asettamaan erittäin kilpailukykyiselle tasolle.

Cramo hoitaa eGaten myynnin ja markkinoinnin rakentajille.

Lisätiedot
Jarkko Haukijärvi
+358 44-5833410
jarkko.haukijarvi@e-gate.fi
www.e-gate.fi