eGate tuo olosuhdevalvontatiedot iDiD-infonäytöille

Share:

eGate ja iDiD ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla työmaiden ja rakennusten olosuhdetiedot saadaan julkaistua infonäytöille. Helposti käyttöönotettava järjestelmäintegraatio tehostaa sisäilman laadun tarkkailua ja mahdollisiin ongelmiin puuttumista.

Molempien yritysten verkkopalveluiden kehitystyö on edennyt valmiiksi samansuuntaisten linjausten mukaisesti kummankin pyrkiessä joustavaan raportointiin ja informaation esittämiseen.

– eGaten ei tarvitse nyt itse miettiä infonäyttöasioita, koska iDiDilla on siihen puoleen valmis ratkaisu. Saamme tästä molemmat selkeästi hyötyä toistemme osaamisesta, toteaa eGaten toimitusjohtaja Jarkko Haukijärvi.

Järjestelmillä on valmiiksi yhteisiä käyttäjiä, joille helppo integraatio tuo selvää lisäarvoa. Rakennusliikkeet pääsevät tuomaan työmaiden infonäyttöihin betonin kuivumiseen ja muihin rakennuksenaikaisiin olosuhteisiin liittyvät tiedot ajantasaisesti ja automaattisesti. iDiD-näytöillä eGate-valvontanäkymä voidaan yhdistää muuhun ajankohtaiseen informaatioon sekä ajallisesti ja paikallisesti kohdennettuihin tiedotteisiin.

– Rakennusliikkeiden lisäksi meillä on yhteisinä asiakkaina kuntia ja niissä erityisesti kouluja, joille eGate tarjoaa tehokkaan työkalun sisäilman seuraamiseen. Koulut ovat ahkeria infonäyttöjen käyttäjiä, ja niissä näytöt ovatkin looginen paikka olosuhdetietojen esittämiselle, lisää iDiDin kehitysjohtaja Timo Portimojärvi.

Lisätiedot:
Jarkko Haukijärvi
toimitusjohtaja/eGate
puh: 044 5833410, jarkko.haukijarvi@e-gate.fi
www.e-gate.fi

Timo Portimojärvi
Kehitysjohtaja/iDiD digital signage
puh: 050 3035352, timo@idid.fi
www.idid.fi

eGate on erikoistunut rakennuksen olosuhteinen mittaamiseen koko sen elinkaaren ajan. Mittaamisella mahdollistetaan rakentamisen parempi laatu ja varmistetaan rakennusten käyttäjien asianmukaiset olosuhteet.

iDiD on Suomen nopeimmin kasvava infonäyttöjärjestelmä ja vuonna 2005 perustetun ConnectingTalents Oy:n aputoiminimi. iDiD kehittää ja markkinoi infonäyttöjen sisällönhallintaan tarkoitettua iDiD-järjestelmää, joka tekee viestinnästä vaivatonta ja helposti hallittavaa.

Lue myös:
https://www.idid.fi/ajankohtaista/posts/2018/december/naeyttaevaeae-olosuhdevalvontaa-ididin-ja-egaten-yhteistyoellae/